VERKOPEN

WAT VERKOPEN WIJ?

Bij Service Aalsmeer doen we alles voor u! Dat betekent dus ook dat als een
apparaat niet meer gerepareerd kan worden of te erg verouderd is dat wij een
vervangend product aanbieden. In de winkel verkopen wij de volgende
producten:

Televisies

Wij richten ons voornamelijk op de merken Sony en Panasonic, maar als er
behoefte is aan andere merken bieden wij dat natuurlijk ook! Denk bijvoorbeeld aan HiSense die net als de net genoemde al zeer bekende merken in Nederland ook goede kwaliteit beeld en geluid biedt. De beste keuze voor een nieuwe tv kunt u het beste maken in de winkel waar wij u persoonlijk kunnen adviseren.
 

Audio &CD/DVD spelers

Bent u opzoek naar een passend geluidssysteem? Wij bieden zowel voor thuis als op kantoor, loodsen kwekerijen of andere soort bedrijfspanden audio-oplossingen. Speakers versterkers, geluidsinstallaties, radio’s bij Service Aalsmeer bieden we allerlei audioproducten. Met de producten van bijvoorbeeld Monacor kunt u grote ruimtes voorzien.

Huishoudelijke producten

Naast entertainmentproducten verkopen wij ook huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, mixers, kookplaten, magnetrons en ovens. Het is in de meeste gevallen voordeliger om een apparaat te laten repareren wanneer deze kapot is, maar als u behoefte heeft aan een nieuwe stofuizger, magnetron of oven kunt wij dat ook bieden.

Naast kleinere huishoudelijke elektronische apparaten verkopen wij ook vaastwassers, koelkasten vriezers, wasmachines en drogers. Om de beste keuze te maken kunt u het best zich persoonlijk laten adviseren door onze specialist in de winkel.

Persoonlijke verzorgingsapparatuur

Bij Service Aalsmeer doen we alles en verkopen we alles! Alle soorten elektronica en dus ook föhns, elektrische tandenborstels en scheer- of trimapparaten voor uw persoonlijke verzorging.

Tv accessoires en kabels

Behoefte aan kleine accessoires of kabels? We bieden een aantal accessoires zoals HDMI kabels, antennes en netsnoeren voor als u nieuwe, korte of langere kabels wil voor uw tv of andere elektronica.

Onderdelenshop

We bieden als een breed assortiment aan in de onderdelenshop waar u alle onderdelen van een elektronisch apparaat kan vinden. Denk aan bijvoorbeeld stofzuigerslangen, filters en andere kleine losse onderdelen die je anders niet in de winkel los kan kopen. Het is daarom mogelijk om zelf je apparaten te repareren of kapotte onderdelen te vervangen.

Vragen?

Bij vragen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via de telefoon (0297-360036) of e-mail, maar u bent ook altijd welkom in de winkel!