REPARATIE

Geluidsapparatuur, CD & DVD

Veel voorkomende problemen

Bij geluidsapparatuur komt het vaak voor dat er een ruis in het geluid is, dat er een zwak signaal is, dat de geluidsapparatuur helemaal niet doet, dat je het geluid niet makkelijk af kunt stemmen of dat deze het wel doet maar niets ontvangt. Deze problemen kunnen komen door veel verschillende redenen. Bij CD en DVD –spelers zijn er vaak problemen met het afspelen, met het geluid, met de wisselaar of met het overslaan. Problemen met het afspelen heeft vaak te maken met het beeld waarop te zien is ‘geen disc’. Problemen met geluid komen meestal door een kapotte kabel of door een kapotte speaker. bij problemen met de wisselaar zit er vaak een CD vast. Problemen met het overslaan komt vaak door een beschadigde CD of DVD.  

Merken

De meest voorkomende merken geluidsapparatuur zijn: JBL, Crown, Sennheiser en Cloud. Sony, Salora, Panasonic, LG en Denon zijn de meest voorkomende DVD en CD –speler merken. Bij Aalsmeer Service maakt het niet uit van welk merk het is want wij repareren alle merken, soorten en maten.

Kosten

Heeft u geluidsapparatuur, een CD of DVD –speler die gerepareerd moet worden? Als u naar ons toe komt, kunnen wij bekijken wat er kapot is. Vaak kunnen we pas na de reparatie zeggen hoeveel het kost. Wilt u een afspraak maken om langs te komen, bel dan naar 0297 36 00 36 of mail naar info@aalsmeer-service.nl.