REPARATIE

Telefoon, tablets en laptops

Veel voorkomende problemen

Bij telefoons komt het vaak voor dat het scherm kapot is gevallen of dat er waterschade is opgelopen. Een kapot scherm komt vaak omdat mensen niet opletten en hun telefoon uit hun handen laten vallen. Waterschade komt eigenlijk door de zelfde reden maar hierbij is er natuurlijk water bij betrokken. Bij tablets komen de volgende problemen het meeste voor: Batterij problemen, problemen met het scherm en problemen met de snelheid van het apparaat. De batterij problemen hebben vaak te maken met een batterij die snel leegloopt. De problemen met het scherm heeft veel te maken met de touchscreen die het niet meer doet. Een tablet met een volle opslag is vaak de reden dat de tablet heel traag reageert.

Bij de laptops is het vaak het probleem dat de accu van de laptop niet meer oplaadt, dat de accu snel leeg raakt, dat het beeld blijft hangen of dat deze heet wordt en uitvalt. Als de accu van de laptop niet meer oplaadt komt dat vaak door dat de oplader kapot is of dat de accu te oud is en kapot is gegaan. Dat de accu snel leeg raakt komt vaak door een accu die rond de 5 jaar oud is, dat is namelijk hoelang zo een accu mee kunt gaan. Als het beeld blijft hangen bij de laptop komt dat vaak door een kabel in de laptop die kapot is gegaan. Als er een fan kapot is in de laptop, dan wordt de laptop heet en daardoor wordt alles oververhit waardoor het mogelijk is dat de laptop uitvalt soms. Een fan is een klein ventilatortje, deze blaast koele  lucht naar binnen zodat de laptop niet oververhit raakt.

Merken

Bij Aalsmeer Service maken we alle merken telefoons, tablets en laptops. Maar de meest voorkomende merken bij de telefoon zijn: Apple, Samsung, Huawei, One Plus en HTC.  De meest voorkomende merken tablets zijn: Apple, Microsoft, Samsung, Huawai en HTC. En bij de meest voorkomende merken laptops zijn: Apple, Asus, Acer, Lenovo en HP.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van wat er mis is met uw telefoon, tablet of laptop. Als deze gerepareerd moeten worden, maakt dan een afspraak door te bellen naar 0297 36 00 36 of te mailen naar info@aalsmeer-service.nl.