REPARATIE

REPARATIE

Met meer dan 30 jaar ervaring repareren we bijna alle soorten elektronica! U kunt bij ons terecht voor bijna alles wat met elektronica te maken heeft. Wij repareren de volgende elektronische apparaten:

  • TV’s, monitoren, beamers,
  • telefoons, tablets, laptops,
  • geluidsapparatuur, cd/dvd spelers,
  • Huishoudelijke producten en witgoed

en nog veel meer!

Van alle producten die wij repareren maakt het niet uit welk merk of wat voor producttype het is, wij hebben de ervaring om alles te kunnen repareren. Van Iphones tot stofzuigers.

Wij voeren de reparaties uit vanuit onze vestiging in Aalsmeer. wilt u een afspraak maken om langs te komen, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0297 36 00 36, om te mailen naar info@aalsmeer-service.nl of vul hieronder het contactformulier in.

Tv, monitor of beamer

Aalsmeer Service heeft al jaren ervaring met het repareren van beeld- en geluidsproblemen. Ben jij benieuwd of we de schade aan jou tv, monitor of beamer kunnen repareren? Klik dan hieronder!

Telefoon, tablets en laptops

Een keer je telefoon, tablet of laptop laten vallen, je drinken eroverheen gemorst of batterijschade? Bij Aalsmeer Service hebben we kennis van alle merken en modellen, dus grote kans dat wij je kunnen helpen!

Geluidsapparatuur, CD & DVD speler

Is uw speaker kapot of doet uw CD of DVD -speler het niet meer, neem dan contact op met Aalsmeer Service voor meer informatie.

Elektrische huishoudelijke producten

Maakt uw stofzuiger een raar geluid, warmt uw oven niet meer op, piept de magnetron niet meer of blijft de kookplaat koud, neem dan contact op met Aalsmeer Service en laat deze repararen!