REPARATIE

Huishoudelijke apparaten

Veel voorkomende problemen

Er zijn heel veel huishoudelijke apparaten waarbij heel veel stuk kan gaan bij deze apparaten. Bij wasmachines en drogers gebeurt het vaak dat deze niet starten of dat er iets lekt in de apparaten zelf. Problemen met de koelkast heeft vaak te maken met een kapotte koeling, dit komt vaak omdat de koelkast altijd aanstaat en daardoor is de koeling heel snel oud. Bij koffieapparaten is het vaak het probleem dat het apparaat niet meer reageert, dit komt door een storing in het apparaat. Als het koffiezetapparaat geen drinken geeft zit er lucht in het apparaat.

Merken

De meest voorkomende merken zijn: Haier, Philips, LG, AEG en Siemens. Deze merken worden allemaal gerepareerd bij Aalsmeer Service. Siemens is het meeste bezig met huishoudelijke apparaten, het bedrijf Siemens is al 173 jaar oud en heeft ondertussen 350.000 medewerkers. Er zijn nog veel meer merken die allemaal gerepareerd worden bij Aalsmeer Service

Kosten

Heeft u kapotte huishoudelijke apparaten zoals een wasmachine of koelkast die gerepareerd moeten worden, neem dan contact op met ons door te bellen naar 0297 36 00 36 of te mailen naar info@aalsmeer-service.nl. van te voren kunnen wij niet altijd berekenen wat de prijs is, als u naar ons toe komt kunnen wij het apparaat nakijken en bepalen wat er kapot is.