REPARATIE

TV’s, monitoren en beamers

De meest voorkomende problemen zijn: audio, video, stroom, signaal, externe apparaten en netwerkproblemen.

Bij problemen met het beeldscherm is de oorzaak vaak dat er onscherp beeld is of soms zelfs helemaal geen beeld.

Stroom- en signaalproblemen

Stroomproblemen is het vaak het probleem dat de afstandsbediening kapot is of dat de sensor van de tv kapot is. Signaalproblemen zijn vaak te herkennen door haperend beeld of een slecht signaalontvangst.

Externe apparaten

In sommige gevallen lijkt het alsof het probleem afkomstig is van de tv, maar eigenlijk is een extern apparaat de oorzaak. Denk bijvoorbeeld aan DVD of CD spelers of een stukke kabel.

Netwerkproblemen

Problemen met het netwerk houdt vaak in dat de WI-FI het niet doet. Het ligt er per product en per onderdeel aan wat er kapot is, wij kunnen eigenlijk alle TV’s, monitoren en beamers repareren.

Merken

De meest voorkomende merken zijn: Sony, LG, Philips, Panasonic en Samsung. Al deze merken worden gemaakt bij Aalsmeer Service. Panasonic is al heel lang de nummer 1 in de elektronicawereld, Sony staat op nummer 2. Deze merken komen het meeste voor als je zoekt naar tv’s. er zijn nog veel meer merken, bij Aalsmeer Service repareren wij eigenlijk alle merken TV’s en alle soorten TV’s (LED, LCD, Plasma).

Kosten

Wilt u een Televisie, monitor of beamer laten repareren, neem dan contact op met ons door te bellen naar 0297 36 00 36 of te mailen naar info@aalsmeer-service.nl. van te voren kunnen wij niet bij alles berekenen wat de prijs is, als u naar ons toe komt kunnen wij het apparaat nakijken en bepalen wat er kapot is.